Vi var ute og spiste på Herefold Steakhouse som ligger ved Jernbanetorget.
Stian hadde egentlig bestilt bord på
Men jeg er ikke så veldig glad i stive restauranter. Synes også at menyen var liten og det var lite som var fristenden. Det skal riktig nok legges til at på Hereford fikk jeg først servert hvitløksmarinerte snegler.. som jeg faktisk vurderte å smake på! Stian sa heldigvis fra, så da fikk jeg de hvitløksmarinerte rekene jeg egentlig hadde bestilt. Stian hadde selvfølgelig rekecoctail på god gammeldags måte. Hovedretten vår var Herefords indrefilet ca. 200 g, serveres med champignong, brokkoli og bearnéssaus. Vi droppa champignong selvfølgelig. Stian tok hvitløksmarinerte poteter og jeg tok bakt potet. Den var bakt, men den hadde ingen aluminiumsfolie, så den var ikke spesielt varm. Bearnéssaus var uten smak og lunka. Til dessert hadde jeg en kule vaniljeis med Baileys og Stian hadde sjokoladefondant. Servicen var heller ingenting å skryte av, han hadde altfor mye å gjøre. Så det er vel i grunn forskjellen mellom de to restautrantene, og generelt "finere" restauranten. Som regel har pris noe med kvalitet å gjøre. Jeg er allikevel fornøyd med kvelden ute, opplevelsen og maten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar