torsdag 18. mars 2010

Se hva Christer og Joakim sa nei til :O

4 kommentarer:

  1. Men nå har vi smakt! Digg :) OG jeg har enorm grønnsaksapetitt om dagen så jeg tror brått det blir en stor porsjon slik til meg selv til helgen, så har jeg jo brått mat hele helgen også.

    Takk for maten og selskapet, det var kjempekos :)

    SvarSlett
  2. Det har dere :D
    Godt det falt i smak og at det frister til gjentakelse.

    SvarSlett
  3. Heisann
    om ikke jeg kunne fått oppskriften på den der, så fantastisk nam nam ut...

    SvarSlett
  4. Blomkål- og brokkoligrateng
    Ingredienser
    Porsjoner: 4

    1 kg blomkål
    500 g brokkoli
    1 purreløk
    3 ss matfett
    6 ss hvetemel
    7 dl melk
    1 ts salt
    1 krm pepper
    2 dl revet ost
    Tilberedningstid: Over 20 min
    Slik gjør du
    Sett ovnen på 225 °C. Skjær blomkål, brokkoli og purreløk i grove biter. Kok dem myke i saltet vann noen minutter. La vannet renne av fra grønnsakene. Legg dem i en ildfast form. Smelt matfettet i en kasserolle og rør inn hvetemelet. Tilsett melken under omrøring og la sausen koke i ca 5 min. Krydre sausen med salt og pepper og rør inn osten. Hell sausen over grønnsakene. Sett formen midt i ovnen og gratiner i 5-10 min eller til gratengen får litt farge. Server gratengen med skinke og brød.

    SvarSlett