Tilberedning:
Miks for Indisk Tikka Masala-marinade
- Tøm posen merket Miks for Indisk Tikka Masala.marinade i en bolle. Tilsett 0,5 dl olje og blandt godt.
- Skjær ca 400g kylling i passe biter og bland godt med marinaden. La bitene trekke i marinaden i minst 10 minutter.
Basmatris:
- Kok opp 5 dl vann tilsett 1 ts salt
- Tilsett risen og la den koke under lokk på svak varme i ca 12 minutter
- Ta risen av varmen og la den hvile med lokket på i ca 5 minutter.
- Før servering rør forsiktig om slik at krydderet fordeles i risen
Miks for Indisk Tikka Masala-saus
- Stek kjøttet raskt med litt olje. Strø innholdet i posen merket Misk for indisk Tikka Masala-saus over kjøttet og tilsett 2 dl vann og boksen med kokosmelk.
- Bland lett sammen og la retten småkoke i ca 5 minutter.
Bon appetitte!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar