tirsdag 18. september 2007

Tikka Masala

En klassisk indisk rett som består av kremet masalasus med tomat, yoghurt og kariander. Basmatrisen er smakstilsatt med rød paprika, koriander og litt chilli.

Tilberedning:
Miks for Indisk Tikka Masala-marinade
  1. Tøm posen merket Miks for Indisk Tikka Masala.marinade i en bolle. Tilsett 0,5 dl olje og blandt godt.
  2. Skjær ca 400g kylling i passe biter og bland godt med marinaden. La bitene trekke i marinaden i minst 10 minutter.

Basmatris:

  1. Kok opp 5 dl vann tilsett 1 ts salt
  2. Tilsett risen og la den koke under lokk på svak varme i ca 12 minutter
  3. Ta risen av varmen og la den hvile med lokket på i ca 5 minutter.
  4. Før servering rør forsiktig om slik at krydderet fordeles i risen

Miks for Indisk Tikka Masala-saus

  1. Stek kjøttet raskt med litt olje. Strø innholdet i posen merket Misk for indisk Tikka Masala-saus over kjøttet og tilsett 2 dl vann og boksen med kokosmelk.
  2. Bland lett sammen og la retten småkoke i ca 5 minutter.

Bon appetitte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar